Reteta zilei: Spaghete cu sos de rosii si spanac
PrinteazaSpaghete cu sos de rosii si spanac din: ceapa, usturoi, ulei de masline, zahar, oregano, fulgi de ardei rosu, sare, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, supa de pui, spanac, spaghete si parmezan.
Ingrediente:
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, feliati
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura de zahar
- 1 lingura oregano uscat
- 1/8 lingurita fulgi de ardei rosu
- 3/4 lingurita de sare
- 1 cutie rosii cubulete
- 1 cutie sos de rosii
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 cana supa de pui
- cubulete de branza
- 4 cani spanac proaspat
- 1 pachet spaghete
- parmezan ras pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o tigaie adaugati ulei si gatiti ceapa si usturoiul cateva minute. Adaugati zaharul, oregano, fulgii de ardei, sare si amestecati bine.
Adaugati rosiile, sosul de rosii, pasta de tomate si supa de pui si fierbeti la foc mic 5-10 minute. Se incorporeaza branza si sea mesteca pana cand aceasta se topeste.
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe pachet si rezervati 1 cana de lichid. Adaugati spanac in sosul de rosii si gatiti 2-3 minute. Opriti focul si adaugati spaghetele in sos, adaugati lichidul rezervat si amestecati bine.
Serviti cu parmezan ras.
Spaghete cu sos de rosii si spanac
Pofta buna!
Da, imi plac spaghetele, dar fara spanacul ala, nu e bun spanacul in combinatia asta