Spaghete bologneze cu vita si oregano din: spaghete, carne de vita, ceapa, morcov, telina, rosii in bulion, usturoi, oregano, parmezan, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 cutie spaghete 500 g carne de vită tocată o ceapă un morcov 2 fire telină o cutie roşii în bulion 2 căţei usturoi oregano parmezan, pentru servit sare piper 2-3 linguri ulei […]
Reteta zilei: Spaghete cu sos de carne si legume
PrinteazaSpaghete cu sos de carne si legume din: ulei de masline, vita, ceapa, usturoi, dovlecel, morcovi, busuioc, oregano, sare, piper, fulgi de ardei, sos de rosii, spaghete.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- ½ kg carne de vită tocata
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- ½ lingurita busuioc
- ½ linguriță oregano
- ¼ linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
- fulgi de ardei rosu
- 500gr sos de rosii
- 400gr spaghete
Mod de preparare:
Adaugati uleiul de masline si carnea de vită într-o tigaie mare, adânca.
Rumeniti carnea de vită la foc mediu.
Între timp, tocati ceapa si usturoiul, apoi scoateti carnea si rumeniti ceapa si usturoiul.
Între timp, radeti dovleceii și morcovii, apoi incorporati in tigaie impreuna cu busuioc, oregano, piper, sare și fulgi de ardei.
Gatiti aproximativ 7-10 minute.
Adăugați sosul și gatiti cateva minute.
Gatiti spaghetele conform instructiunilor, apoi se scurg într-o strecurătoare.
Impartiti patele in boluri, garnisiti cu sos de carne si legume si serviti.
Spaghete cu sos de carne si legume
Pofta buna!
Chiftele italiene cu spaghete din: carne tocată de vită, pâine, parmezan, oua, ceapa, usturoi, ulei, suc de rosii, patrunjel, nucsoara, sare, piper, spaghete. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 100 g miez de pâine 50 g parmezan ras 3 ouă 1/2 ceapă 3 căţei usturoi 5 linguri ulei un litru suc de roşii 3 fire pătrunjel […]
Pofta buna!
Azi fac si eu, dar fara carne!
Sunt foarte bune asa