din: cozi de homar, avocado, grapefruit, salata, ulei de masline, zeama de lamaie, miere, sare, piper. Descoperiți eleganța culinară cu această salată de homar, o combinație de arome și texturi ce promite o experiență gastronomică de neuitat. Dulceața subtilă a homarului, cremozitatea bogată a avocado și nota acidulată […]
Reteta zilei: Spaghete cu sos de rosii si carnati de pui
PrinteazaSpaghete cu sos de rosii si carnati de pui din: ulei de masline, ceapa, usturoi, fulgi de ardei rosu, rosii, apa, sare, busuioc, spaghete, parmezan, unt, carnati de pui.
Ingrediente:
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 1 ceapa, cuburi
- 5 catei de usturoi, tocat
- Fulgi de ardei rosu
- 1 cutie rosii intregi
- 1/2 cana de apa
- 1 varf de cutit de sare
- 1/4 ceasca frunze de busuioc
- 3/4 pachet spaghete
- 1/2 cana lichid de la paste
- 1/4 ceasca parmezan
- 2 linguri unt
- 2 carnati de pui, felii
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati ceapa si gatiti pana se inmoaie.
Adaugati usturoiul tocat si gatiti pentru un minut. Adaugati fulgi de ardei rosu si amestecati.
Zdrobiti rosiile si incorporati in tigaie. Puneti apa, amestecati, asezonati cu sare si lasati sa fiarba 20-25 de minute.
Incorporati busuiocul, se amesteca opriti focul.
Fierbeti spaghetele al dente, scurgeti si lichidul pastrat de la paste il incorporati in tigaia cu sos impreuna cu pastele, parmezan si unt.
Gatiti la foc mic pana se topeste untul. Adaugati carnatii si mai gatiti cateva minute. Serviti spaghetele calde cu parmezan.
Spaghete cu sos de rosii si carnati de pui
Pofta buna!
Sambar – Tocănița de Linte: Istorie, Variații și Rețete Tradiționale – de la Tradiție la Masa Ta
Sambar, o tocană de linte aromatică și inconfundabilă, este un pilon al bucătăriei sud-indiene, apreciată pentru complexitatea sa gustativă și versatilitatea culinară. Această tocăniță, îmbogățită cu tamarind și o varietate de legume, nu este doar o mâncare; este […]
Ce bine arata spaghetele astea 🙂