Reteta zilei: Spaghetti la cuptor cu legume mexicane
PrinteazaO reteta de spaghetti la cuptor cu legume mexicane din: spaghetti, bacon, branza topita, legume mexicane, usturoi, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 200 gr spaghetti
- 100 gr bacon
- 100 gr brânză topită
- 200 gr legume mexicane
- 2 căţei de usturoi
- 10 ml ulei
- 20 gr sare
- 2 gr piper
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb în apă clocotită cu sare circa 7-8 minute, apoi se scurg de apă şi se ţin la cald. Baconul se feliază, se taie julien şi se pune la călit într-o tigaie tară ulei, se adaugă usturoiul tocat, iar când baconul este prăjit, se adaugă şi legumele mexicane.
Intr-o altă tigaie se pun spaghetele şi brânza topită sfărâmată şi se amestecă pe foc mică până ce brânza este topită. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se adaugă şi compoziţia de legume mexicane.
Amestecul format se pune într-un vas termorezistent uns cu ulei, apoi se coace în cuptorul încins la 180°C circa 20 de minute.
Pentru a fi siguri că preparatul se leagă la copt, înainte de a fi pus în vasul de cuptor se recomandă să se amestece cu un ou şi o lingură de amidon.
Spaghetti la cuptor cu legume mexicane
Poftă bună!
Incoming search terms:
- paste cu legume mexicane
- spaghete cu legume mexicane
Buna ideea asta
Nu e cine stie ce
Nu mi place deloc reteta asta, dar deloc