Spanac la cuptor cu broccoli din: spanac, broccoli, smantana, cascal, rosii. Ingrediente: 500 g spanac o căpăţână mică de broccoli 250 ml smântână de gătit 4 felii câşcaval afumat 10 roşii uscate Mod de preparare: Broccoli se pune la fiert 10 minute, iar spanacul se opăreşte în apă clocotită. Se scurg bine, se desface broccoli […]
Spanac cu rosii la cuptor din: spanac, lamaie, usturoi, sare, rosii, faina, ulei. Ingrediente: 1,5 kg frunze de spanac 1/2 lămâie 3 căţei de usturoi sare 2 rosii 1 linguriţă cu făină 4 linguri cu ulei Mod de preparare: Curăţaţi 1,5 kg de spanac, opriţi frunzele sănătoase, puneţi-le într-o oală mai mare şi spălaţi-le […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.