Cocktailul Canchanchara: Rețetă Originală IBA din: rom, suc de lime, miere de albine, apa minerala, gheata. Descoperă Canchanchara, un cocktail exotic cu o istorie fascinantă, originar din Cuba. Acest amestec unic de rom, miere și lime, cunoscut pentru rolul său în timpul Războiului de Independență al Cubei, nu este doar o băutură savuroasă, ci și […]
Reteta zilei: Sparanghel in crusta cu sos de maioneza
PrinteazaSparanghel in crusta cu sos de maioneza din: maioneza, suc de lamaie, piper, rozmarin, lapte batut, condimente, coaja de lamaie, bere, sparanghel, ulei, parmezan.
Poate te intereseaza si Salata de sparanghel
Ingrediente sos:
- 1/2 cană maioneza
- sucul de la 1/2 lămâie
- 1/2 lingurita piper
- 1 lingurita de frunze de rozmarin proaspete, tocate
- 1/2 linguriță frunze de rozmarin uscate
sparanghel:
- 1 cană lapte bătut
- 2 lingurite condimente, dupa gust
- 1/2 lingurita piper negru
- coaja de la 1 lamaie
- 1 cană de bere
- 1 buchet sparanghel
- ulei
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Se încălzește ulei intr-o cratita. Amestecati toate ingredientele pentru sos.
Amestecati împreună laptele batut, condimentele, piper, coaja de lamaie intr-un castron, adăugați bere și amestecati ingredientele pana se omogenizeaza.
Dati sparanghelul prin amestecul de lapte batut, apoi scufundati in ulei si rumeniti bine.
Se presara cu parmezan ras si se serveste cu sos si lamaie.
Sparanghel in crusta cu sos de maioneza
Pofta buna!
Meniul Perfect de 1000 de Calorii
Meniul Perfect de 1000 de Calorii. Mesele echilibrate cu conținut caloric controlat reprezintă un pilon esențial în menținerea unui stil de viață sănătos. Acest concept se bazează pe ideea de a consuma alimente care oferă nutrienții necesari corpului nostru, menținând în același timp un număr echilibrat de calorii. Scopul este de a asigura că organismul […]