Sparanghel la cuptor cu aroma de portocala din: sparanghel, portocala, nuci pecan, ceapa, ulei de masline, sare, piper, coaja de portocala, mustar dijon, otet, ulei de masline. Ingrediente: 1 buchet sparanghel 1 portocala 1/4 cană de nuci pecan tocate 1 ceapa, felii subțiri 2 linguri de ulei de masline sare si piper dupa gust Ingrediente […]
Sparanghel la cuptor cu prosciutto si parmezan din: sparanghel verde si alb, prosciutto crudo, ulei de măsline extravirgin, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 300 g de sparanghel verde 200 g de sparanghel alb 100 g de prosciutto crudo 3 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 linguri de parmezan ras sare şi piper Mod de preparare: Se pune o oală […]
O reteta delicioasa de vinete cu: miez de nuca, migdale, stafide, rosii uscate, sparanghel, parmezan, masline, pesmet, sare, piper, ulei de masline, oregano, smantana. Ingrediente: două vinete mai mari 100 g miez de nucă 100 g migdale 30 g stafide 100 g roşii uscate din conservă 500 g sparanghel 175 g parmezan 100 g măsline […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.