Reteta zilei: Sparanghel la cuptor cu bacon

Printeaza

Sparanghel la cuptor cu bacon din: sparanghel, ulei de masline, usturoi, sare, piper, bacon.

Sparanghe_ la_cuptor_cu_bacon_06

 

Ingrediente:

  • 2 buchete de sparanghel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi, tocat
  • Sare si piper
  • 6 felii de bacon

 

 

Mod de preparare:

Combinati usturoiul tocat intr-un vas mic cu ulei de masline si pastrati deoparte.

Rupeti capetele de la sparanghel. Aranjati pe o foaie de copt intr-o tava.

Stropiti cu usturoi, presarati sare si piper si dati la cuptor la 200 C pentru 13-18 minute.

Sparanghe_ la_cuptor_cu_bacon_03

Intre timp gatiti baconul pana se rumeneste, scoateti pe proasoape de hartie, apoi tocati.

Sparanghe_ la_cuptor_cu_bacon_04

Serviti sparanghelul cald presarat cu bacon.

Sparanghe_ la_cuptor_cu_bacon_05

Sparanghel la cuptor cu bacon

Sparanghe_ la_cuptor_cu_bacon_06

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Sparanghel la cuptor cu aroma de portocala

Sparanghel la cuptor cu aroma de portocala din: sparanghel, portocala, nuci pecan, ceapa, ulei de masline, sare, piper, coaja de portocala, mustar dijon, otet, ulei de masline. Ingrediente:  1 buchet sparanghel 1 portocala 1/4 cană de nuci pecan tocate 1 ceapa, felii subțiri 2 linguri de ulei de masline sare si piper dupa gust Ingrediente […]

 

Sparanghel la cuptor cu prosciutto si parmezan

Sparanghel la cuptor cu prosciutto si parmezan din: sparanghel verde si alb, prosciutto crudo, ulei de măsline extravirgin, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 300 g de sparanghel verde 200 g de sparanghel alb 100 g de prosciutto crudo 3 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 linguri de parmezan ras sare şi piper Mod de preparare: Se pune o oală […]

 

Vinete la cuptor

Vinete la cuptor cu sparanghel

O reteta delicioasa de vinete cu: miez de nuca, migdale, stafide, rosii uscate, sparanghel, parmezan, masline, pesmet, sare, piper, ulei de masline, oregano, smantana. Ingrediente: două vinete mai mari 100 g miez de nucă 100 g migdale 30 g stafide 100 g roşii uscate din conservă 500 g sparanghel 175 g parmezan 100 g măsline […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.