Melon cu Prosciutto di Parma: un aperitiv clasic italian, apreciat pentru combinația sa perfectă de dulce și sărat. Acest fel de mâncare simplu, dar elegant, este ideal pentru începerea unei mese festive sau ca gustare rafinată la un cocktail party. Ușor de pregătit și delicios, acest antreu va impresiona orice oaspete. Timp de preparare Pregătire: […]
Reteta zilei: Suc de dovleac
PrinteazaSuc de dovleac din: dovleac, scortisoara, anason, cuisoare, suc de mere, suc de portocale, miere, zahar si pudra de scortisoara.
Ingrediente:
- 2 felii dovleac
- 1 baton scortisoara
- 1 anason stelat
- 3 cuisoare
- 250ml suc de mere
- 150ml suc de portocale
- 1-1/2 lingurite miere
- 2 linguri zahar
- 1/2 lingurita pudra scortisoara, pentru garnisire
Mod de preparare:
Intr-un vas combinati dovleacul, scortisoara, cuisoarele, anasonul si adaugati o ceasca de apa.
Fierbeti la foc mic cateva minute. Opriti focul, scoateti condimentele si lasati deoparte sa se raceasca complet.
Intr-un blender combinati dovleacul fiert, sucul de mere, sucul de portocale, mierea si zaharul pana devine omogen.
Se toarna sucul in pahare, se presara pudra de scortisoara si se serveste imediat.
Suc de dovleac
Savurati!
Friptură de Vită cu Sos de Ciuperci și Piure de Cartofi
Friptură de Vită cu Sos de Ciuperci și Piure de Cartofi. Combinația dintre carnea fragedă de vită, sosul bogat de ciuperci și piureul cremos de cartofi creează o armonie de arome și texturi care satisfac orice gurmand. Acest fel de mâncare nu doar că este delicios, dar oferă și o sursă bună de proteine și […]
As vrea sa gust si eu din sucul asta
Arata bine sucul de dovleac
Bun sucul asta!