Cocktail cu suc de portocale din: suc de portocale, sampanie. Ingrediente: 200 ml suc de portocale proaspăt stors 100 ml de şampanie Mod de preparare: Amestecă sucul de portocale cu şampania de la gheaţă şi savurează cocktailul dimineata sau seara.
Suc de portocale cu ananas din: portocale, ananas, morcovi baby.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatati portocalele si ananasul. La fel si morcovii.
Asezati in storcatorul de fructe si stoarceti pana obtineti suc.
Se toarnă în pahare, dati la rece si serviti sau serviti cu gheata.
Suc de portocale cu ananas
Savurati!
Cocktail cu suc de portocale din: suc de portocale, sampanie. Ingrediente: 200 ml suc de portocale proaspăt stors 100 ml de şampanie Mod de preparare: Amestecă sucul de portocale cu şampania de la gheaţă şi savurează cocktailul dimineata sau seara.
Suc de rodii si portocale din: rodii, portocale. Ingrediente: două rodii trei portocale Mod de preparare: Desfaceţi ambele rodii şi scoateţi-seminţele cu o lingură. Cojiţi portocalele Treceţi portocalele şi seminţele de rodii, prin aparatul de suc. Serviţi peste gheaţă.
Sucul de portocală cu morcov este o sursă bogată de vitamina C. Ingrediente: 2 portocale 2 morcovi Mod de preparare: Tot ce trebuie să faci, după ce ai curăţat morcovii şi portocalele, este să treci ingredientele printr-un storcător de fructe. Sucul se poate consuma imediat sau poate fi păstrat, pentru câteva ore […]
Suc de portocale cu frunze de menta
Suc de portoale cu frunze de menta din: apa, lamai, portocale, zahar, frunze de menta. Ingrediente: 2,5 l apa 6 lamai 4 portocale 400 g zahar frunze de menta Mod de preparare: Se curata coaja de la o lamaie si de la o portocale (ca pe cartofi) si se taie bucatele. Se […]
Savurati!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bun, foarte bun 🙂