Reteta zilei: Suc de portocale coapte

Printeaza

Suc de portocale coapte din: portocale, mandarine, zahar, apa, cardamom, nucsoara.

 

 

Ingrediente:

  • 2 kg portocale și mandarine, înjumătățite
  • 100gr zahăr
  • 3 cani apă
  • 1 linguriță cardamom
  • ¼ linguriță nucșoară

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 C. Aranjati intr-o tava pe hartie de copt.

Presarati jumatate din cantitatea de zahar si mirodeniile.

Suc de portocale coapte

Dati la cuptor timp de 20-30 minute.

Suc de portocale coapte

Stoarceti apoi portocalele si mandarinele si transferati sucul intr-o carafa.

Adaugati apa si restul de zahar si amestecati.

Serviți cu gheață.

Suc de portocale coapte

Suc de portocale coapte

Suc de portocale coapte

 

Savurati!

 

 

Prajitura cu migdale si frisca

Budinca cu migdale si suc de portocale

Budinca cu migdale si suc de portocale din: unt, zahar tos, migdale, suc de portocale, oua, smantana, sare. Ingrediente: 150 g unt 200 g zahăr tos 300 g migdale dulci pisate 2 linguri suc de portocale 4 gălbenuşuri de ou 2 albuşuri ou 5 linguri smântână un vârf de sare   Mod de preparare: Se freacă […]

Suc marocan de kiwi si ananas

Suc de portocale, ananas si kiwi

Suc de portocale, ananas si kiwi din: portocala, kiwi, ananas. Ingrediente: o portocală patru fructe kiwi o ceaşcă de ananas     Mod de preparare: Cojiţi portocala şi aruncaţi coaja. Tăiaţi capetele fructelor de kiwi şi aruncaţi-le. Preparaţi sucul din toate ingredientele şi serviţi-l peste gheaţă.

 

Suc de Urzici

Suc de Urzici din: frunze de urzici, apa sau suc de mere. Beneficii, Rețetă și Sfaturi pentru Sănătate. Sucul de urzici, o băutură nutritivă plină de vitamine și minerale, este un elixir revitalizant ce promite să aducă un impuls de energie și sănătate. Deși urzicile sunt adesea evitate datorită proprietăților lor iritante, când sunt procesate […]

Sanatate

Sucul Proaspăt de Leuștean: Elixirul Verde pentru Sănătatea Rinichilor

Sucul Proaspăt de Leuștean: Elixirul Verde pentru Sănătatea Rinichilor din:leustean, apa. Leușteanul, cunoscut și apreciat în bucătăria tradițională pentru aroma sa distinctă, ascunde proprietăți remarcabile pentru sănătate, în special atunci când este consumat sub formă de suc proaspăt. Acest “aur verde” este o sursă excelentă de clorofilă, vitamine și minerale, oferind beneficii semnificative, inclusiv ajutorul […]

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.