Reteta zilei: Sufleu de ardei gras cu carnati de curcan

Printeaza

Sufleu de ardei gras cu carnati de curcan din: ardei gras verde, ardei gras rosu, ulei de masline, condimente, piper negru, carnati de curcan, mozzarella.

Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele.

Sufleurile se bazează pe ouă pentru a obține textura caracteristică. Albușurile sunt bătute spumă pentru a crea volum și pufozitate, în timp ce gălbenușurile adaugă consistență și gust.

 

 

Ingrediente:

  • 1 ardei gras verde, tocat
  • 1 ardei gras rosu, tocat
  • 1 ½ lingurita ulei de masline
  • Condimente, dupa gust
  • piper negru, dupa gust
  • 5-6 carnati de curcan
  • 1/2 ceasca mozzarella, rasa

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 230C. Ungeti cu ulei un vas termorezistent, puneti ardeii grasi in vas, adaugati cu 1 lingurita ulei de masline, presarati condiment, piper, apoi dati la cuptor si coaceti 20 de minute.

Intre timp, incalziti restul de ulei de masline intr-o tigaie, se adauga carnatii si gatiti la foc mediu, aproximativ 10-12 de minute.

Scoateti din tigaie, taiati felii, adaugati in vas alaturi de ardei si mai coaceti 5 minute.

Scoateti din cuptor, se presara mozzarella si dati din nou la cuptor 1-2 minute. Serviti sufleul cald.

 

Sufleu de ardei gras cu carnati de curcan

Sufleu_de_ardei_gras_cu_carnati_de_curcan_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • right3w9

1 comentariu

  1. Bun sufleul de ardei gras, dar nu as combina cu carnati 🙂 parerea mea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.