Reteta zilei: Sufleu de branza cu inimi de palmier

Printeaza

Sufleu de branza cu inimi de palmier din: inimi de palmier, mozzarella, parmezan, ceapa verde, usturoi, smantana, maioneza, boia de ardei, bagheta.

Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele.

Sufleurile se bazează pe ouă pentru a obține textura caracteristică. Albușurile sunt bătute spumă pentru a crea volum și pufozitate, în timp ce gălbenușurile adaugă consistență și gust.

 

Poate te intereseaza si Sufleu de branza de vaci si stafide

 

Ingrediente:

  • 1 cutie inimi de palmier, tocate
  • 1 cană brânză mozzarella, mărunțită
  • ½ ceasca parmezan, ras
  • 1 cană ceapa verde, tocata
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • ¼ cană smântână
  • ¾ cană maioneza
  • parmezan ras si boia de ardei, pentru garnisit
  • bagheta, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 175C. Ungeti cu grăsime un vas termorezistent.

Într-un bol mediu, se amestecă împreună inimile de palmier, brânză mozzarella, branza parmezan, ceapa verde, usturoi, smantana si maioneza.

Adaugati in vasul uns. Se presara parmezan și boia de ardei.

Coaceți descoperit timp de 20 minute. Se serveste cu felii de baghetă.

Sufleu de branza cu inimi de palmier

Sufleu_de_branza_cu_inimi_de_palmier_06

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.