Sufleu de Păstârnac din: pastarnac, unt, faina, lapte, oua, branza maturata, nucsoara, sare, piper. Redescoperă păstârnacul printr-o rețetă sofisticată și surprinzător de simplă. Păstârnacul, cu aroma sa dulceagă și ușor picantă, este baza perfectă pentru un sufleu cremos și aerat. Oferind o combinație ideală între nutrienți și gust, acest sufleu promite să fie un hit […]
Reteta zilei: Sufleu picant de branza
PrinteazaSufleu picant de branza din: unt, pesmet, lapte, faina, piper cayenne, praf de mustar, cheddar, parmezan, oua, sare, piper.
Ingrediente:
- 50g unt
- 2-3 linguri pesmet
- 200ml lapte
- 30g faina
- 1 varf de cutit de piper cayenne
- 1 lingurita praf de muștar
- 50g brânză cheddar
- 25g parmezan
- 4 oua
- sare si piper negru măcinat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 190 ° C. Topiti 1 bucatica de unt și puneti pe fundul unui vas termorezistent.
Presarati apoi pesmetul.
Se încălzește laptele.
Se adaugă restul de unt, piperul cayenne si praful de muștar. Incalziti si amestecati pana se ingroasa.
Fierbeti sosul timp de un minut sau două, apoi opriți focul. In corporati branza cheddar si jumatate din parmezan.
Se răcește un pic, apoi incorporati gălbenușurile. Pastrati deoparte.
Bateti albusurile intr-un bol mare.
Se adaugă câteva linguri de albuș in sos. Bateti bine, apoi procedati la fel cu restul de albus batut.
Se toarnă amestecul în vasul pregatit.
Se aseaza vasul pe o foaie de copt. Se presară parmezanul rămas și se coace timp de aproximativ 25 de minute.
Se serveste imediat.
Sufleu picant de branza
Pofta buna!
Sufleu de clatite cu spanac – Reteta pentru diabetici
Sufleu de clatite cu spanac – Reteta pentru diabetici din: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Spanacul este scăzut în calorii și bogat în fibre, ceea ce îl face să se potrivească bine într-o dietă pentru gestionarea greutății. Fibrele pot ajuta la menținerea senzației de sațietate și la reglarea tranzitului intestinal. Ingrediente spanac […]