Datorită conținutului de vitamina C, prazul poate contribui la întărirea sistemului imunitar și la protecția împotriva infecțiilor.
Conținutul de vitamina K din praz este important pentru sănătatea oaselor, deoarece contribuie la coagularea sângelui și la menținerea densității osoase.
Sufleu de praz cu lapte din: ouă, praz, lapte, fana, unt, cascaval, sare, piper, unt. Ingrediente: 6 ouă 600 g praz 300 ml lapte 100 g făină 100 g unt 100 g caşcaval ras sare piper 25 g unt, pentru uns Mod de preparare: Tai prazul, îl fierbi în apă cu sare şi îl laşi […]
Sufleu de praz cu spanac din: unt, praf, smantana, nucsoara, usturoi, spanac si morcov. Ingrediente: 25 g unt 3 fire de praz, taiat rondele 200 ml smantana un praf de nucsoara maicnata 2 catei de usturoi, tocati 500 g spanac 1 morcov, dat pe razatoarea mica Mod de preparare: Topeşte untul într-o tigaie încinsă, […]
O reteta delicioasa de sufleu cu sunca si praz din: cartofi, praz, sunca afumata, smantana, usturoi, lapte, branza, oua, sare si piper. Ingrediente: 1 kg de cartofi 4 fire de praz 100 g sunca afumata 1/2 catel de usturoi 200 ml de smantana 200 ml de lapte 150 g de branza 4 oua sare piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.