Reteta zilei: Sufleuri de legume cu bacon

Printeaza

Sufleuri de legume cu bacon din: bacon, ceapa verde, ghimbir, piper, oua, albus de ou, late, sare.

Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele.

Sufleurile se bazează pe ouă pentru a obține textura caracteristică. Albușurile sunt bătute spumă pentru a crea volum și pufozitate, în timp ce gălbenușurile adaugă consistență și gust.

 

Ingrediente:

  • 6 felii de bacon fiert, tocat
  • 1/2 cana ceapa verde, tocata
  • 1 lingura de ghimbir, proaspat ras
  • 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat
  • 6 oua
  • 4 albusuri de ou
  • 1 cana lapte degresat
  • 1/4 lingurita de sare
  • 12 cupe de briose de hartie

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Puneti cupele de hartie intr-o forma de briose si pastrati deoparte.

amesteca impreuna bacon, ceapa verde si ghimbir. Adaugati piper dupa gust.

Amestecati impreuna oua, albusuri de ou, lapte si sare intr-un bol mediu.

Impartiti amestecul de ou in mod egal intre fiecare cupa briosa. Adaugati amestec de bacon.

Coaceti timp de 25-35 minute. Lasati sa se raceasca timp de cateva minute, apoi serviti.

 

Sufleuri de legume cu bacon

Sufleuri_de_legume_cu_bacon_06

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata sufleurile cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.