Reteta zilei: Sufleuri de legume cu bacon
PrinteazaSufleuri de legume cu bacon din: bacon, ceapa verde, ghimbir, piper, oua, albus de ou, late, sare.
Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele.
Sufleurile se bazează pe ouă pentru a obține textura caracteristică. Albușurile sunt bătute spumă pentru a crea volum și pufozitate, în timp ce gălbenușurile adaugă consistență și gust.
Ingrediente:
- 6 felii de bacon fiert, tocat
- 1/2 cana ceapa verde, tocata
- 1 lingura de ghimbir, proaspat ras
- 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat
- 6 oua
- 4 albusuri de ou
- 1 cana lapte degresat
- 1/4 lingurita de sare
- 12 cupe de briose de hartie
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Puneti cupele de hartie intr-o forma de briose si pastrati deoparte.
Se amesteca impreuna bacon, ceapa verde si ghimbir. Adaugati piper dupa gust.
Amestecati impreuna oua, albusuri de ou, lapte si sare intr-un bol mediu.
Impartiti amestecul de ou in mod egal intre fiecare cupa briosa. Adaugati amestec de bacon.
Coaceti timp de 25-35 minute. Lasati sa se raceasca timp de cateva minute, apoi serviti.
Sufleuri de legume cu bacon
Pofta buna!
Ce bine arata sufleurile cu legume