Tofu cu Legume la Tigaie din: tofu, ardei rosu, dovlecel, ceapa rosie, usturoi, ciuperci, sos de soia, ulei de susan, sare, piper, paprika, seminte de susan si coriandru. Această rețetă vegană de tofu cu legume la tigaie este perfectă pentru cei care caută o opțiune sănătoasă, plină de arome și ușor de preparat. Este ideală […]
Reteta zilei: Supa cu carne de carnati si rosii
PrinteazaSupa cu carne de carnati si rosii din: ulei de masline, carne de carnati, cartofi, ceapa, usturoi, rosii, supa de pui, busuioc, spanac baby, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 240gr carne de carnati
- 350gr cartofi feliati
- 1 ceapa, felii subtiri
- 3 catei de usturoi, felii subțiri
- 1 cutie rosii zdrobite
- 6 1/2 cani supa de pui
- 2 crengute de busuioc, plus suplimentar pentru garnitura
- 350gr spanac baby
- sare si piper
Mod de preparare:
Se încălzește 1 lingura ulei intr-o oala, adaugati carnea si gatiti 5-7 minute.
Transferati pe o farfurie pe care ati pus prosoape de hartie.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, cartofi, ceapă si usturoi in oala.
Gatiti, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Se adauga roșii, supa si crengute de busuioc și se aduce la fierbere.
Reduceti focul și se fierbe aproximativ 25 de minute.
Aruncați busuioul, se adauga spanacul și cârnații.
Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Serviti supa imediat, garnisita cu busuioc.
Supa cu carne de carnati si rosii
Pofta buna!
Supa Pozole: Istoria și Supa Tradițională Mexicană – O Călătorie Culinară prin Inima Mexicului
Supa Pozole: Istoria și Supa Tradițională Mexicană – O Călătorie Culinară prin Inima Mexicului. Pozole, un preparat emblematic al bucătăriei mexicane, este mai mult decât o simplă supă; este un simbol al identității și istoriei culturale. Acest fel de mâncare, care combină hominy (porumb tratat cu alcalin) cu carne (în mod tradițional porc) și o […]
Cartofii aia trebuiau taiati mai mici