Reteta zilei: Supa cu carne de curcan picanta

Printeaza

Supa cu carne de curcan picanta din: carne de curcan condimentata, cartofi, salata creata, ceapa, usturoi, supa de pui, frunze de dafin, sare, carne tocata de curcan, boia de ardei, piper rosu, chimion, chili, praf de usturoi, coriandru, oregano, vin rosu.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de curcan condimentata ca pentru carnati
  • 1,5 kg cartofi, cuburi
  • 4 cesti salata creata, tocata
  • 2 cutii fasole
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 5 cani de supa de pui
  • 2 frunze de dafin
  • sare, dupa gust

carne de curcan picanta:

  • 1 kg carne de curcan, tocata
  • 2 linguri boia de ardei
  • 2 linguri piper rosu
  • 1 lingura chimion
  • 1 lingura praf de chili
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura coriandru
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingurita sare
  • 1/8 cana de otet de vin rosu

Mod de preparare:

Amestecati carnea de curcan si condimentele si gatiti intr-o tigaie cu 1 lingura ulei de masline pana se rumeneste.

Intre timp, pregatiti restul ingredientelor.

Intr-o oala mare, adaugati 1 lingura ulei de masline la foc mediu si se adauga ceapa tocata si usturoiul.

Asezonati cu sare. Gatiti aproximativ 4 minute.

Adaugati cartofii cuburi, frunze de dafin si supa de pui.

Se aduce la fierbere si se lasa sa fiarba timp de aproximativ 15 minute.

Cu o spumiera scoateti aproape jumatate din cartofi si pisati cu o furculita pana se omogenizeaza.

Adaugati inapoi in oala, astfel supa se va ingrosa.

Adaugati carnea rumenita, fasole si salata. dati focul la mic si gatiti timp de 10 minute.

Serviti supa fierbinte.

Supa cu carne de curcan picanta

 

Supa_cu_carne_de_curcan_picanta_12

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.