Reteta zilei: Supa cu carne si dovleac
PrinteazaO reteta de supa cu carne si dovleac din: carne, paste fainoase, ardei, ceapa, morcov, cartofi, dovleac, frunze de dafin, boia dulce, oregano, pasta de tomate, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 500g carne
- 250g paste fainoase
- 1 ardei
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1-2 cartofi
- 200g dovleac
- 2 frunze de dafin
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita oregano
- 300g pasta de tomate
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati potrivite, se toaca ardeiul, ceapa si morcovul si se pun toate intr-o cratita peste care se adauga cateva linguri ulei, frunzele de dafin, oregano, boia, sare si piper si se pun pe foc timp de 10 minute.
Se adauga pasta de tomate si 2 cani de apa, se acopera vasul lasandu-se la fiert 20 minute. Se pun apoi cartofii si dovleacul in cubulete, iar mai apoi pastele.
Se mai adauga apa dupa care se mai lasa la foc 10 minute pana cand legumele si pastele s-au fiert avand grija sa nu se piarda din lichid.
Supa cu carne si dovleac
Pofta buna!
Cam multe in supa asta 🙂