Supa cu carne si cuscus din: piept de manzat, ceapa, rosii, morcov, cuscus, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de mânzat 2 cepe 2-3 roşii 1 morcov 1 ţelină mică 200 g cuşcuş 2 linguri cu unt sare piper Mod de preparare: Fierbe carnea în 2-3 l de apă. Spumează des. Intre timp, […]
Reteta zilei: Supa cu carne tocata si legume
PrinteazaSupa cu carne tocata si legume din: carne tocata, ceapa, telina, usturoi, rosii, supa de vita, ardei gras, morcov, cartofi, pasta de tomate, sare, piper, piper cayenne, patrunjel, oregano.
Ingrediente:
- 1 kg carne tocata
- 1 ceapa, cuburi
- 2 tulpini de telina, cuburi
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 cutie rosii intregi
- 3 cesti de supa de vita
- 1 ardei gras galben, cuburi
- 1 ardei gras rosu, cuburi
- 1 ardei gras verde, cuburi
- 4 morcovi, bucati
- 5 cartofi, cuburi
- 3 linguri de pasta de tomate
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru, dupa gust
- 2 lingurite patrunjel uscat
- 1/2 lingurita oregano
- 1/4 lingurita piper cayenne
Mod de preparare:
Intr-o oala mare la foc mediu, adaugati carnea, ceapa, telina si usturoi, gatiti cateva minute, apoi scurgeti grasimea.
Adaugati restul ingredientelor, se amesteca pentru a se combina, apoi se aduce la fierbere.
Reduce focul si gatiti timp de 15-20 minute.
Se serveste calda.
Supa cu carne tocata si legume
Pofta buna!
Supa cu carne afumata din: carne afumata, morcovi, conopida, telina, mazare, cartofi, sare. Ingrediente: 150 g carne afumată 2 morcovi câteva bucheţele de conopidă o felie ţelină 200 g mazăre 2 cartofi verdeaţă, după gust un praf sare Mod de preparare: Carnea afumată se pune la fiert în apă rece, la foc mare. Când […]
Supa cu carne din: oase de vita, antricot, patrunjel, morcov, telina, ceapa, piper, usturoi, sare, ardei, nucsoara, ghimbir, rosie, gulii, varza. Ingrediente: 1 kg oase de vită 200 g antricot 1 morcov 1 pătrunjel 100 g ţelină 1 ceapă 1 lingură piper boabe 2 căţei de usturoi sare 1 ardei 1 linguriţă nucşoară 2-3 felii […]
Pofta buna!