din: quinoa, apa, legume, nuci, seminte de dovleac, patrunjel, ulei, suc de lamaie, sare, piper. Îmbrățișează puterea ingredientelor naturale cu o salată de quinoa vibrantă, încărcată cu legume de sezon, nuci și semințe de dovleac, completată perfect de un dressing aromat de ulei de măsline și […]
Reteta zilei: Supa cu carne tocata de vita si fasole
PrinteazaSupa cu carne tocata de vita si fasole din: ulei de masline, usturoi, carne tocata de vita, condimente, rosii, fasole alba, fasole neagra, boabe de porumb, coriandru, chipsuri tortilla, smantana.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 kg carne tocata de vita
- 1 pachet condimente pentru taco
- 1 cutie rosii cu ardei gras, cubulete
- 1 cutie fasole alba
- 1 cutie fasole neagra
- 1 cana de boabe de porumb
- ¼ legatura coriandru proaspat
- chips-uri tortilla si smantana, pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o oala mare gatiti usturoiul la foc mediu cu o lingura de ulei de masline timp de 1-2 minute.
Adaugati carnea de vita si gatiti pana se rumeneste bine.
Puneti condimentele si se amesteca cu carnea rumenita. Adaugati amestecul de rosii, fasolea si amestecati usor.
Adaugati boabele de porumb si frunze de coriandru tocate. Incorporati o cana de apa si lasati sa fiarba 10-15 minute.
Serviti cu chips-uri tortilla si smantana.
Supa cu carne tocata de vita si fasole
Pofta buna!
Brisket la Slow Cooker cu Legume Rădăcinoase
din: brisket de vita, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa, frunze de dafin, sare, piper, rozmarin. Brisket-ul preparat la slow cooker cu legume rădăcinoase este o rețetă care transformă o bucată robustă de carne într-o delicatesă suculentă și extrem de fragedă. Gătit lent, acest brisket […]
Incoming search terms:
- expect7fo
Asta i supa ddin aia de la mexicani 😉