Reteta zilei: Supa de cartofi cu praz

Printeaza

Supa de cartofi cu praz din: unt, praz, usturoi, cartofi, supa de pui, frunze de dafin, cimbru, sare, piper, smantana, arpagic.

 

Ingrediente:

  • 3 linguri de unt
  • 4 fire praz, tocat
  • 3 catei de usturoi, zdrobit
  • 2 kg cartofi, cuburi
  • 7 cesti supa de pui
  • 2 frunze de dafin
  • 1 crenguta cimbru proaspat
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1 ceasca smantana
  • Arpagic, tocat

 

 

Mod de preparare:

Se topeste untul la foc mediu intr-o oala mare de supa. Puneti prazul si usturoiul si gatiti, amestecand in mod regulat, aproximativ 10 minute.

Adaugati cartofii, supa, frunze de dafin, cimbru, sare si piper si se aduce la fierbere.

Se acopera si se reduce focul la mic. Fierbeti la foc mic timp de 15 minute.

Scoateti frunzele de dafin si cimbrul, apoi pasati la blender pana la omogenizare.

Adaugati smantana si aduce din nou la foc mic cateva minute.

Se garniseste cu arpagic si se servete.

 

Supa de cartofi cu praz

Supa_de_cartofi_cu_praz_07

Pofta buna!

 

 

Supă Cremă de Legume cu Lapte

din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, usturoi, lapte de soia, bulion de legume, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Redescoperiți plăcerea unei supe calde și reconfortante cu această supă cremă de legume cu lapte de soia. Ideală pentru serile răcoroase, această rețetă combină o varietate de legume cu cremozitatea laptelui […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • dangerousdce

1 comentariu

  1. Dida Georgescu

    Si supa asta imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.