Supă Cremă de Legume cu Lapte din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, usturoi, lapte de soia, bulion de legume, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Redescoperiți plăcerea unei supe calde și reconfortante cu această supă cremă de legume cu lapte de soia. Ideală pentru serile răcoroase, această rețetă combină o varietate de legume cu cremozitatea laptelui […]
Reteta zilei: Supa de cartofi cu praz
PrinteazaSupa de cartofi cu praz din: unt, praz, usturoi, cartofi, supa de pui, frunze de dafin, cimbru, sare, piper, smantana, arpagic.
Ingrediente:
- 3 linguri de unt
- 4 fire praz, tocat
- 3 catei de usturoi, zdrobit
- 2 kg cartofi, cuburi
- 7 cesti supa de pui
- 2 frunze de dafin
- 1 crenguta cimbru proaspat
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1 ceasca smantana
- Arpagic, tocat
Mod de preparare:
Se topeste untul la foc mediu intr-o oala mare de supa.
Adaugati prazul si usturoiul si gatiti, amestecand in mod regulat, aproximativ 10 minute.
Adaugati cartofii, supa, frunze de dafin, cimbru, sare si piper si se aduce la fierbere.
Se acopera si se reduce focul la mic. Fierbeti la foc mic timp de 15 minute.
Scoateti frunzele de dafin si cimbrul, apoi pasati la blender pana la omogenizare.
Adaugati smantana si aduce din nou la foc mic cateva minute.
Se garniseste cu arpagic si se servete.
Supa de cartofi cu praz
Pofta buna!
Supa de Morcovi cu Șofran din: morcovi, ceapa, ulei de masline, sofran, bulion de legume, sare, piper, smantana. Supa de morcovi cu șofran este o rețetă sofisticată care combină dulceața naturală a morcovilor cu aroma unică și delicată a șofranului. Acest fel de mâncare este nu doar o alegere sănătoasă, dar și o experiență culinară […]
Supa Minestrone: Rețeta Clasică și Secretele Bucătăriei Italiene – Ghidul Complet
Supa Minestrone: Rețeta Clasică și Secretele Bucătăriei Italiene – Ghidul Complet. Minestrone, o supă italiană bogată și sățioasă, este celebră pentru diversitatea sa de ingrediente și adaptabilitatea sa culinară. Evoluția din Supele Romane: Minestrone își are rădăcinile în supele bogate ale Romei antice, care erau adesea preparate cu legume, cereale și, uneori, carne. Supa Poporului: […]
Pofta buna!
Si supa asta imi place