Incalziti uleiul intr-o oala de supa la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gatiti cateva minute, amestecati si gatiti aproximativ 40-45 de minute, amestecand des.
În cazul în care ceapa începe să se lipeasca, se adauga cate putina apa.
Adăugați usturoiul și continuati să gătiti inca un minut.
Adăugați coniacul și gatiti 2-3 minute.
Puneti supa. Se condimentează după gust cu sare și piper.
Când este gata, incalziziti cuptorul la 170C.
Intr-o cratita mare puneti 2 l de apa fierbinte, impartiti supa in boluri termorezistente individuale, adaugati cate 2 felii de paine, presarati branza si gatiti 10-20 de minute.
Supa cu ceapa si cartofi din: unt, ceapa, cartofi, sare, piper, cimbru, dafin, smantana. Ingrediente: 1 linguriţa cu unt 3 fire de ceapă verde tăiată în rondele mici 1 ceapă mijlocie, tăiată felii 5 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţele sare si piper, după gust cimbru uscat maghiran uscat 1 frunză de dafin 5 căni […]
Supa de ceapa cu margarina din: ceapa, margarina, faina, sare, piper, paine. Ingrediente: 400 g ceapă 60 g margarină vegetală 2 linguri făină 1 l apă sare piper 8 felii de pâine Mod de preparare: Cureţi ceapa, o speli şi o tai solzişori pe care îi căleşti în ulei. Adaugi făina şi amesteci până […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu am mancat pana acum asa ceva