Supa de ciuperci cu smantana din: ulei de masline, morcov, telina, usturoi, ciuperci, vin alb, suc de rosii, supa de pui, smantana, parmezan, amidon, apa, sare, piper.
Ingrediente:
3 linguri ulei de măsline
1 morcov, mărunțit
1 tulpină de telina, feliata
1 lingurita de usturoi, zdrobit si tocat
500gr ciuperci, feliate subțire
120ml vin alb
120ml suc de rosii
200ml supa de pui
120ml smantana de gatit
1 cană parmezan, proaspăt ras
1 linguriță de amidon
¼ cana apă
1 praf sare și piper
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul, la foc mediu, într-o oală mare.
Adaugati morcovul și țelina si gatiti 2-3 minute. Adăugați usturoiul si mai gatiti 1 minut.
Incorporati ciupercile, gatiti 3-4 minute, apoi adaugati vinul.
Adăugați sucul de roșii și supa de pui.
Lăsați să fiarbă timp de aproximativ 5 minute, apoi incorporati smantana si aduceti la fierbere.
Incorporati parmezan și gatiti cateva minute amestecand sa se topeasca.
Dizolvati amidonul in apa, iar apoi incorporati in supa.
Reduceți focul si fierbeti timp de aproximativ 10 minute. Asezonati cu sare și piper.
Supa de pui cu ciuperci din: piept de pui, supa de pui, ceapa verde, ciuperci, pasta de usturoi cu ghimbir, busuioc, amidon, unt, sare, piper. Aceasta supa este o combinatie perfecta pentru pranz sau cina, bogata in nutrienti. timp de preparare 30 minute, timp de gatire 10 minute, 3-4 portii Ingrediente: 1 piept de pui […]
Supa de ciuperci cu porumb din: ciuperci, porumb, pasta de ghimbir cu usturoi, rosie, frunze de busuioc, unt, sare. Ciupercile sunt o sursa activa de proteina, iar combinate cu porumb vor avea un gust deosebit. timp de preparare 25 minute, timp de gatire 7 minute, 2-3 portii Ciupercile sunt numite adesea şi carne vegetală făcând parte în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.