Supa crema de sparanghel verde din: sparanghel, unt, usturoi, ceapa, patrunjel, piper, sare, lapte, supa de pui, suc de limeta. Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale […]
Reteta zilei: Supa crema de ceapa
PrinteazaSupa crema de ceapa din: ceapa, ulei de masline, cimbru, sare, supa de legume, arpagic.
Ingrediente:
- 4 cepe
- 4 linguri de ulei de masline
- 4 crengute de cimbru proaspat
- 1 linguriță sare
- 2 cesti supa de legume
- arpagic tocat, pentru garnitura
Mod de preparare:
Curatati ceapa si feliati. Într-o tigaie mare, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu-scăzut.
Se adauga ceapa si cimbru, se amestecă și acoperiti cu un capac.
Gatiti timp de 3-5 minute. Scoateți crengutele de cimbru și aruncati.
Transferă ceapa moale intr-un blender. Se adaugă sare și supa și omogenizati.
Se transferă într-o oala si se raceste.
Serviti la temperatura camerei cu arpagic.
Supa crema de ceapa
Pofta buna!
Supa crema de sparanghel verde
Supa crema de mazare cu usturoi
Supa crema de mazare cu usturoi din: mazare, ulei, telina, busuioc, usturoi, sare, piper, lapte. Mazarea este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre dietetice, vitamine și minerale. Conține vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc. timp de preparare 35 minute, timp de gatire […]
Pofta buna!