Reteta zilei: Supa crema cu crutoane
PrinteazaO reteta de supa crema cu crutoane din: piept de pui, ceapa, dovleac, ardei gras, cartofi, telina, sare, piper, patrunjel, paine toast si unt.
Ingrediente:
- 1 piept de pui cu os
- 3 cepe mici
- 300g dovleac
- 1 ardei rosu
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 1/2 telina
- 1 pastarnac
- sare
- piper
- patrunjel
pentru crutoane:
- paine toast
- unt
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui. Cand s-au inmuiat, se iau de pe foc, se strecoara, iar legumele se pun intr-un castron si se paseaza. Pasta rezultata se pune in supa in care au fiert legumele si se adauga pieptul de pui maruntit. Se condimenteaza dupa gust.
Se prepara crutoanele astfel: se ia feliile de paine, se indeparteaza coaja si se taie in cubulete. Se introduc la cuptor si se tin la foc potrivit pâna ce devin aurii. Se scot si se amesteca usor cu unt cat sunt fierbinti.
Peste supa crema se pun crutoanele si se serveste calda. Supa crema cu crutoane este binevenita la masa de pranz si foarte apreciata mai ales de copii.
Supa crema cu crutoane
Pofta buna!
Arata foarte bine
Imi place cum arata supa crema