Supa crema de dovleac cu arpagic din: praz, ceapa, dovleac, supa de pui, vin alb, ulei de masline, piper alb, unt, arpagic, paine. Ingrediente: 2 fire de praz, spalat si tocat 1 ceapa, cuburi 8 cesti dovleac, cuburi 6 cani de supa de pui 1/2 cana vin alb 3 limguri ulei de masline 1 […]
Reteta zilei: Supa-crema de dovleac cu legume
PrinteazaSupa-crema de dovleac cu legume din: dovleac, unt, sare, piper, ceapa, morcov, praf de curry, supa de pui, cidru de mere, piper cayenne.
Ingrediente:
- 2 dovleci
- 4 linguri de unt
- sare
- piper
- 1 ceapa , tocata
- 1 morcov, tocat
- 2 lingurite praf de curry
- 2 cani de supa de pui
- 2 cani cidru de mere
- 1/2 lingurita piper cayenne
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Taiati dovleacul in jumatate pe lungime, scoateti semintele si puneti pe o foaie de copt intr-o tava.
Se condimenteaza cu sare si piper si adaugati o lingura de unt in interiorul fiecarei bucati.
Dati la cuptor pentru 30-40 de minute.
Intre timp, combinati ceapa, morcovul, pudra de curry si unt intr-o oala mare.
Gatiti timp de cincisprezece minute, amestecand ocazional.
Scoateti din cuptor, taiati bucati si adaugati in oala cu legume.
Adaugati toate ingredientele ramase si se fierbe timp de 30 minute la foc mediu.
Pasati la blender pana se omogenizeaza. Serviti imediat.
Supa-crema de dovleac cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Supa crema de dovleac cu arpagic
Supă-cremă de dovleac copt cu usturoi
Supă-cremă de dovleac copt cu usturoi din: dovleac, morcovi, smantana, usturoi, unt, supa de legume, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 500 g dovleac 4 morcovi 4 linguri smantana 6 catei de usturoi 2 linguri de unt 2 l supa de legume 1 ceapa sare si piper Mod de preparare: Cureţi dovleacul de coajă şi sâmburi, […]
Supa crema de dovleac cu patrunjel si smantana
Supa crema de dovleac cu patrunjel si smantana din: dovleac, supa de pasare, lapte dulce pasteurizat, ceapa, ulei de masline, frunza de dafin, nucsoara, ghimbir, sare, piper alb, paine toast, usturoi, seminte crude de dovleac, smantana, frunze de patrunjel. Ingrediente: 700 g dovleac 800 ml supa de pasare 100 ml lapte dulce pasteurizat 1 ceapa […]
Pofta buna!