Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]
Reteta zilei: Supa crema de dovlecei cu nuca
PrinteazaSupa crema de dovlecei cu nuca din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, supa de pui, sare, piper, marar, nuci, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- 4 dovlecei, feliati
- 4 cesti supa de pui
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2 linguri marar proaspat
- 1/2 cana nuci, prajite
- 1 lingura de suc de lamaie proaspat stors
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 180C. Se incinge uleiul la foc mediu intr-o oala mare.
Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti pentru aproximativ 5 minute. Adaugati dovlecei, supa de pui, sare si piper si aduceti la fierbere.
Dati apoi focul la mic, se acopera si se fierbe timp de aproximativ 10 minute.
Intre timp , puneti nucile pe foaie de copt si dati la cuptor 5-10 minute.
Se adauga mararul si nucile in supa. Cu ajutorul unui blender omogenizati pana obtineti crema.
toarna inapoi in oala si mai dati in cateva clocote. Adaugati sucul de lamaie si, dupa gust, sare si piper. Se serveste calda garnisita cu marar.
Supa crema de dovlecei cu nuca
Pofta buna!
Orez Negru cu Legume la Abur din: orez negru, apa, ardei, dovlecel, morcov, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Orezul negru, cunoscut și sub denumirea de „orezul împăraților”, este un ingredient minunat, cu un profil nutrițional impresionant și un gust distinct, ușor de nucă. Această rețetă de orez negru cu legume la […]
Vreau sa fac si eu supa din asta