Supa crema condimentata de legume din: cartofi, morcovi, dovlecei, telina, verdeata, condimente, sare, crutoane. Ingrediente: 4 cartofi 4 morcovi 2 dovlecei 1 ţelină verdeaţă tocată 1 lingură cu condimente pentru supă sare crutoane de pâine prăjită Mod de preparare: Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le felii, puneţi-le să fiarbă în apă fierbinte. Fierbeţi acoperit 30 min, […]
Reteta zilei: Supa crema de legume cu cimbru
PrinteazaSupa crema de legume cu cimbru din: ulei de masline, dovleac, morcovi, pastaranc, praz, ceapa, dafin, cimbru, rozmarin, supa, sare, piper, smantana.
Ingrediente:
- 50ml ulei de masline
- 1 bucata dovleac, cuburi
- 2 morcovi, feliati
- 1 radacina pastarnac
- 1 fir praz, feliat
- 1 ceapa, tiata in sferturi
- 3 frunze de dafin
- 4 fire cimbru, plus pentru servire
- 3 fire rozmarin
- 1.2 l supa
- sare si piper
- smantana, pentru servire
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C.
Puneti legumele tocate si verdeata intr-un bol si adaugati ulei de masline si asezonati.
Transferati intr-o tava in care ati asezat hartie de copt si dati la cuptor 50 de minute, amestecand din cand in cand.
Adaugati apoi intr-o cratita si incorporati supa.
Aduceti la fierbere timp de 10 minute.
Lasati sa se odihneasca si pasati la blender.
Reincalziti supa si serviti cu smantana, presarata cu cimbru.
Supa crema de legume cu cimbru
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa crema de legume in amestec
Supa crema de legume in amestec din: cartofi, morcovi, gulii, patarnac, praz, mere, telina, faina, sare, chimen. Ingrediente: 2 cartofi 2 morcovi 2 gulii 2 rădăcini de păstărnac 1 praz 2 mere verzi 1 ţelină 1 lingură cu făina sare 1 lingură cu chimen Mod de preparare: Curăţaţi legumele de coajă, le tăiaţi felii, […]
Pofta buna!