Reteta zilei: Supa crema de legume
PrinteazaO reteta de supa crema de legume din: dovleac, morcovi, ardei, ceapa verde, praz, telina, varza rosie, carne de pui, patrunjel si sare.
Ingrediente:
- 300g dovleac
- 2 morcovi
- 1 ardei
- 1 legatura ceapa verde
- 1 praz
- 1 telina
- 1 varza rosie
- 500g carne de pui
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata si se taie marunt. Se acopera cu apa, se pune sare, se adauga si carnea de pui si se pun la fiert pana cand legumele se inmoaie. Se pot adauga optional si taitei pentru supa si se fierb dupa cum scrie pe pachet.
Dupa ce legumele s-au fiert, se scot din apa, se paseaza si se pun la loc in oala. Carnea de pui se taie in bucati si se adauga inapoi la supa.
Supa crema de legume se serveste calda si este indicata in perioada de iarna.
Supa crema de legume
Pofta buna!
Foarte buna supa crema de legume!