Reteta zilei: Supa crema de legume

Printeaza

O reteta de supa crema de legume din: dovleac, morcovi, ardei, ceapa verde, praz, telina, varza rosie, carne de pui, patrunjel si sare.

Supa crema de legume

Ingrediente:

  • 300g dovleac
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 praz
  • 1 telina
  • 1 varza rosie
  • 500g carne de pui
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Legumele se spala, se curata si se taie marunt. Se acopera cu apa, se pune sare, se adauga si carnea de pui si se pun la fiert pana cand legumele se inmoaie. Se pot adauga optional si taitei pentru supa si se fierb dupa cum scrie pe pachet.

Supa_crema_de_legume

Dupa ce legumele s-au fiert, se scot din apa, se paseaza si se pun la loc in oala. Carnea de pui se taie in bucati si se adauga inapoi la supa.

Supa_crema_de_legume_02

Supa crema de legume se serveste calda si este indicata in perioada de iarna.

Supa_crema_de_legume_04

Supa crema de legume

Supa crema de legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa crema de legume!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.