Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată din: branza feta, patrunjel, usturoi, ulei de masline, ardei iute. Daca esti in cautarea unei gustari rapide si delicioase, Branza Feta cu Patrunjel este solutia perfecta! Aceasta reteta aduce impreuna savoarea branzetii Feta, aromele proaspete ale patrunjelului si o nota picanta data de ardeiul iute. Aceasta pasta aromata poate fi […]
Reteta zilei: Supa crema de morcovi si coriandru
PrinteazaSupa crema de morcovi si coriandru este perfecta pentru pranz sau cina deoarece este parfumata si are gust usor dulceag.
Ingrediente:
- 350g morcovi
- 80g ceapa
- 15g frunze de coriandru
- 500 ml supa de pui sau de legume
- 15g unt nesarat
- 1 lingura de ulei de masline
- Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Curatati morcovii si ceapa si taiati-le cubulete. Se toaca marunt coriandrul. Incalziti uleiul si untul la foc mediu intr-o cratita mare.
Cand untul s-a topit, se adauga ceapa si morcovul. Gatiti pana cand ceapa a devenit moale și translucida, aproximativ 10 minute.
Adaugați supa, se condimentează cu sare și piper si se lasa la fiert la foc mic 15 minute. Scoateti legumele si pasati-le la procesorul de alimente. Amestecati cu supa pana devine o crema.
Cand toate supa a fost amestecata, reincalziti, mai adaugati dupa gust sare si piper, se garniseste cu coriandru si se serveste.
Supa crema de morcovi si coriandru
Pofta buna!
Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată
Ce bine arata supa de morcovi
Imi place si mie, dar parca e cam galbena, te-ai jucat cu culoarea in photo