Reteta zilei: Supa crema de sparanghel
PrinteazaSupa crema de sparanghel din: sparanghel, cartofi, ceapa, usturoi, supa de pui, unt, ulei de masline, smantana.
O supa extrem de savuroasa si gustoasa. Nu numai ca este sanatoasa, dar este si foarte bogata in vitamine si va ajuta sa va mentineti sanatatea mereu buna.
Ingrediente:
- 1 kg sparanghel
- 100 g Cartofi
- 35g ceapa
- 1 catel de usturoi
- 700 ml de supa de pui sau de legume
- 30 g unt nesarat
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingura de smantana
Mod de preparare:
Rupeti sau taiati cozile sparanghelului. Puneti-le intr-o tigaie si adaugati supa de pui.
Gatiti pentru 5 minute. Apoi taiati restul sparabghelului bucati potrivite.
Curatati si taiati cartofii si ceapa. La fel procedati si cu usturoiul.
Incalziti uleiul si untul intr-o cratita medie. Cand untul s-a topit, adaugati ceapa.
Gatiti cateva minute. Adaugati usturoiul si gatiti inca 30 de secunde. Apoi adaugati cartofii si gatiti 2 minute.
Incorporati supa in care ati fiert capetele de sparanghel dupa ce ati strecurat-o.
Gatiti timp de 10 minute acoperit cu capac.
Adaugati bucatile de sparanghel tocat peste cartofi si condimentati cu sare si piper
Gatiti in continuare 3 minute. Pasati bine toate ingredientele si mai fierbeti putin.
Serviti supa crema de sparanghel cu smantana.
Supa crema de sparanghel
Pofta buna!
Vaaaaai, cum arata supa crema de sparanghel! Foarte tare!
Cam verde ti-a iesit supa de sparanghel :)))) parca prea verde