Reteta zilei: Supa cu carne tocata de vita si fasole

Printeaza

Supa cu carne tocata de vita si fasole din: ulei de masline, usturoi, carne tocata de vita, condimente, rosii, fasole alba, fasole neagra, boabe de porumb, coriandru, chipsuri tortilla, smantana.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 1 pachet condimente pentru taco
  • 1 cutie rosii cu ardei gras, cubulete
  • 1 cutie fasole alba
  • 1 cutie fasole neagra
  • 1 cana de boabe de porumb
  • ¼ legatura coriandru proaspat
  • chips-uri tortilla si smantana, pentru servire

Mod de preparare:

Intr-o oala mare gatiti usturoiul la foc mediu cu o lingura de ulei de masline timp de 1-2 minute.

Adaugati carnea de vita si gatiti pana se rumeneste bine.

Puneti condimentele si se amesteca cu carnea rumenita. Adaugati amestecul de rosii, fasolea si amestecati usor.

Adaugati boabele de porumb si frunze de coriandru tocate. Incorporati o cana de apa si lasati sa fiarba 10-15 minute.

Serviti cu chips-uri tortilla si smantana.

 

Supa cu carne tocata de vita si fasole

Supa_cu_carne_tocata_de_vita_si_fasole_06

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Quinoa cu Legume de Sezon și Nuci

din: quinoa, apa, legume, nuci, seminte de dovleac, patrunjel, ulei, suc de lamaie, sare, piper. Îmbrățișează puterea ingredientelor naturale cu o salată de quinoa vibrantă, încărcată cu legume de sezon, nuci și semințe de dovleac, completată perfect de un dressing aromat de ulei de măsline și […]

Brisket la Slow Cooker cu Legume Rădăcinoase

din: brisket de vita, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa, frunze de dafin, sare, piper, rozmarin. Brisket-ul preparat la slow cooker cu legume rădăcinoase este o rețetă care transformă o bucată robustă de carne într-o delicatesă suculentă și extrem de fragedă. Gătit lent, acest brisket […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • expect7fo

1 comentariu

  1. Anastasia Denisa

    Asta i supa ddin aia de la mexicani 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.