Reteta zilei: Supa de curcan cu orez, ciuperci si dovleac
PrinteazaSupa de curcan cu orez , ciuperci si dovleac din: ceapa, telina, ulei de masline, cimbru, condimente pentru carne de curcan, usturoi, supa de pui, vegeta, ciuperci, carne de curcan, dovleac, salata creata, orez fiert, otet balsamic, sare, piper, parmezan.
Ingrediente:
- 1/2 ceapa, tocata
- 4 tulpini de telina, tocata
- 4 lingurite ulei de masline
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1/2 lingurita condimente pentru carne de curcan
- 1 lingurita usturoi tocat
- 10 cesti de supa de pui
- 2 linguri vegeta
- 250gr ciuperci, tocate
- 500gr carne de curcan, cuburi
- 3 cani de dovleac, cuburi
- 1 1/2 cesti de salata creata, tocata
- 1 cana orez fiert
- 2-3 linguri oțet balsamic
- sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
- parmezan proaspat ras, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti 2 lingurite ulei de masline intr-o oala, se adaugă legumele taiate si gatiti aproximativ 4 minute.
Adaugati cimbrul uscat , condimentele si usturoiul si se fierbe 1 minut. Adaugati supa de pui si vegeta si lasati sa fiarba.
Intre timp intr-o tigaie incalziti 2 lingurite ulei de masline si se gateste curcanul la foc mediu, aproximativ 8-10 minute.
Adaugati carnea de curcan si ciupercile in oala cu supa si fierbeti 20 de minute. Puneti dovleacul, si mai fierbeti inca 20 de minute.
Adaugati orezul si salata si mai gatiti 20-30 de minute. Asezonati cu sare si piper, dupa gust. Adaugati otet si amestecati usor. Serviti supa fierbinte , cu parmezan proaspat ras.
Supa de curcan cu orez, ciuperci si dovleac
Pofta buna!
Nu-mi place supa asta