Reteta zilei: Supa de dovleac

Printeaza

Supa de dovleac din: dovleac, cartofi, lapte, supa de pui, unt nesarat, smantana si zahar.

Supa de dovleac

Supa de dovleac

 

Ingrediente:

  • 840g dovleac (decojit și taiat cuburi)
  • 150g cartofi
  • 250ml lapte
  • 1,3 litri de supa de pui sau de legume
  • 20g unt nesarat
  • smantana
  • 1 lingurita de zahar

 

Mod de preparare:

Puneti supa, untul, laptele și zaharul intr-o tigaie mare, se condimenteaza cu sare și piper și lasa la fiert.

Adaugati cartofii si gatiti timp de 5 minute, apoi se adauga dovleacul tocat și se fierbe timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.

Supa de dovleac

Dati legumele la blender, apoi amestecati cu supa pana la omogenizare. Reincalziti supa, mai adaugati dupa gust sare si piper, garnisiti cu smantana si serviti.

Supa de dovleac

Supa de dovleac

Supa de dovleac

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E buna macar de ceva? Arata cam ….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.