Reteta zilei: Supa de dovleac
PrinteazaSupa de dovleac din: dovleac, cartofi, lapte, supa de pui, unt nesarat, smantana si zahar.
Ingrediente:
- 840g dovleac (decojit și taiat cuburi)
- 150g cartofi
- 250ml lapte
- 1,3 litri de supa de pui sau de legume
- 20g unt nesarat
- smantana
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare:
Puneti supa, untul, laptele și zaharul intr-o tigaie mare, se condimenteaza cu sare și piper și lasa la fiert.
Adaugati cartofii si gatiti timp de 5 minute, apoi se adauga dovleacul tocat și se fierbe timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Dati legumele la blender, apoi amestecati cu supa pana la omogenizare. Reincalziti supa, mai adaugati dupa gust sare si piper, garnisiti cu smantana si serviti.
Supa de dovleac
Pofta buna!
E buna macar de ceva? Arata cam ….