Reteta zilei: Supa de legume cu paste integrale
PrinteazaSupa de legume cu paste integrale din: ulei de masline, ceapa, telina, morcovi, usturoi, ierburi, condimente, fenicul, fulgi de ardei iute, fasole rosie, sos de rosii, supa de legume, sare, piper, parmezan, paste de grau integral, otet balsamic, patrunjel si parmezan.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 ceasca telina felii
- 1/2 cana morcovi tocati
- 1 lingura usturoi tocat
- 1 lingurita ierburi italienesti
- 2-3 lingurite condimente picante
- 1/2 lingurita fenicul
- 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
- 2 cutii fasole roșie, clatita si scursa
- 3 cutii supa de legume
- 1 cutie sos de rosii
- sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
- 1 bucata parmezan
- 1/2 ceasca paste de grau integral
- 2 linguri otet balsamic
- patrunjel proaspat tocat, pentru servire
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare, adaugati ceapa si gatiti aproximativ 4 minute. Adauga telina si morcovii si se mai gateste 3-4 minute, apoi se adauga usturoiul tocat, ierburile italiene, condimentele picante, fenicul si fulgii de ardei rosu. Gatiti inca 1 minut.
Adaugati boabele de fasole rosie, supa de legume, sosul de rosii, sarea si piperul dupa gust. Gatiti timp de 3-4 ore.
Adaugati pastele si mai fierbeti 40 de minute. Adaugati parmezanul si otetul balsamic. Se serveste supa fierbinte, cu parmezan ras si patrunjel proaspat tocat.
Supa de legume cu paste integrale
Pofta buna!
O sa incerc supa de legume
Prea multe bagate in supa asta