Reteta zilei: Supa de perisoare de pui cu legume
PrinteazaSupa de perisoare de pui cu legume din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcov, dovlecei, dovleac, supa de pui, rosii, frunze dafin, busuioc, oregano, cimbru, sare, piper, orz, carnati de pui, parmezan.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare, cuburi
- 3 catei de usturoi, ras
- 2 cesti morcov, tocat
- 2 dovlecei mici, cuburi
- 2 cani dovleac, cuburi
- 6 cani supa de pui
- 2 cutii rosii, cuburi
- 2 frunze de dafin
- 1 lingurita busuioc
- 1/2 lingurita oregano
- 1/4 lingurita de cimbru
- sare si piper, dupa gust
- 2/3 cana orz
- 3 bucati carnati de pui
- Parmezan
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline intr-o oala mare la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoi, morcovi, dovlecei si dovleac 5-6 minute. Se adauga supa de pui, rosii cubulete, condimente si orz. Se aduce la fierbere.
Reduceti focul la mic. Scoateti carnea de la carnati, formati perisoare si incorporati in oala. Gatiti 30-45 de minute.
Lasati sa se odihneasca, apoi serviti cu parmezan ras.
Supa de perisoare de pui cu legume
Pofta buna!
Buna supa de perisoare, buna rau si arata si bine
Vreau si eu o farfurie de supa de perisoare 🙂 Imi dai?
Imi ploua in gura
Fac si eu, dar o fac acra 🙂