Reteta zilei: Supa de perisoare din piept de curcan
PrinteazaO reteta de supa de perisoare din piept de curcan din: carne tocata de curcan, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, miez de dovlecel, suc de rosii, sare si piper.
Ingrediente:
- 300 g carne tocata de curcan
- ½ telina
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 3 cepe
- Miez de dovlecel
- Suc de rosii
- Sare si piper
Mod de preparare:
Se fierb legumele cu sare si pepr dupa gust aproximativ jumatate de ora timp in care se pregatesc perisoarele. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa toccata marunt, 1 ou, sare si piper pana se omogenizeaza.
Se formeaza apoi perisoare potrivite si se adauga in oala alaturi de legume. Se mai lasa la fiert aproximativ jumatate de ora si apoi se adauga sucul de rosii.
Se fierbe inca 20 de minute. Se serveste calda.
Supa de perisoare din piept de curcan
Pofta buna!
Nu prea-mi place prezentarea, dar merita incercata aceasta supa de perisoare
E bune supa de perisoare
E buna supa si simpla
Si mie-mi place