Reteta zilei: Supa de perisoare din piept de curcan

Printeaza

O reteta de supa de perisoare din piept de curcan din: carne tocata de curcan, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, miez de dovlecel, suc de rosii, sare si piper.

Supa de perisoare din piept de curcan

Ingrediente:

  • 300 g carne tocata de curcan
  • ½ telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cepe
  • Miez de dovlecel
  • Suc de rosii
  • Sare si piper

 

Mod de preparare:

Se fierb legumele cu sare si pepr dupa gust aproximativ jumatate de ora timp in care se pregatesc perisoarele. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa toccata marunt, 1 ou, sare si piper pana se omogenizeaza.

Supa_de_perisoare_din_piept_de_curcan_03

Se formeaza apoi perisoare potrivite si se adauga in oala alaturi de legume. Se mai lasa la fiert aproximativ jumatate de ora si apoi se adauga sucul de rosii.

Supa_de_perisoare_din_piept_de_curcan_06

Se fierbe inca 20 de minute. Se serveste calda.

Supa_de_perisoare_din_piept_de_curcan_06

Supa de perisoare din piept de curcan

Pofta buna!

4 comentarii

  1. Nu prea-mi place prezentarea, dar merita incercata aceasta supa de perisoare

  2. E bune supa de perisoare

  3. E buna supa si simpla

  4. Laverica Horescu

    Si mie-mi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.