Reteta zilei: Supa de vita cu legume si ierburi de provence

Printeaza

Supa de vita cu legume si ierburi de provence din: carne de vita, ulei de masline, supa, rosii,supa de rosii,ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, fasole verde, porumb,mazare, sare, frunze de dafin, ierburi de provence, oregano, patrunjel, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 buc carne de vita, cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Supa de carne de vita
  • 1 cutie rosii intregi
  • 1 cutie rosii cubulete cu busuioc și usturoi (fara sare)
  • 1 cutie de supa de rosii
  • 1 cutie de rosii zdrobite cu verdeata
  • 1 ceapa, tocata
  • 4-5 morcovi, tocati
  • 2 cartofi, tocati
  • 1 dovlecel, tocat
  • 1 telina, tocata
  • 1 punga fasole verde, congelata
  • 1 punga porumb, congelat
  • 1 punga mazare, congelata
  • 1 lingurita sare
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingura ierburi de provence
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita de patrunjel
  • Piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Intr-o oala prajiti carnea in ulei de masline. Adaugati rosiile conservate, supa și se condimenteaza, dupa gust, cu toate condimentele.

acopera si se fierbe in timp ce pregatiti legumele proaspete.

adauga apoi legumele in oala. Se adauga toate legumele congelate și se fierbe timp de 3-4 ore. Aruncati frunzele de dafin si serviti.

Supa de vita cu legume si ierburi de provence

Supa_de_vita_cu_legume_si_ierburi_de_provence_10

 

Pofta buna!

 

 

Porc cu Sos de Miere și Ghimbir

Porc cu Sos de Miere și Ghimbir din: cotlet, ulei, usturoi, ghimbir, soia, otet, fulgi de chili, amidon, ceapa, susan. Savurează complexitatea și rafinamentul unei rețete cu inspirație asiatica. Această rețetă îmbină dulceața mierii cu aroma picantă a ghimbirului, oferind o experiență culinară memorabilă. Este o alegere excelentă pentru un prânz în familie sau o […]

Șnițel de Pui în Crustă de Pesmet

Șnițel de Pui în Crustă de Pesmet din: piept de pui, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei. Șnițelul este un fel de mâncare iubit de multe culturi, oferind o textură crocantă la exterior și carne suculentă la interior. Această rețetă clasică este perfectă pentru o cină în familie sau ca element principal într-un prânz copios. […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata, dar nu inteleg, de ce porumb in ciorba de vita? Eu nu pun niciodata asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.