Reteta zilei: Supa de dovleac cu patrunjel

Printeaza

Supa de dovleac cu patrunjel din: ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, apa, lapte de cocos, sare, fulgi de ardei iute, dovleac, radacina patrunjel, lemongrass.

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 catei usturoi, tocat
  • 1 lingură ghimbir ras
  • 2 cani apă
  • ½ ceasca lapte de cocos
  • 1 linguriță sare
  • ¼ linguriță fulgi de ardei iute
  • 500gr dovleac curatat si tocat
  • 3 radacini patrunjel, curățat și tăiat
  • 1 tulpină lemongrass
  • radacina patrunjel coapta

 

 

Mod de preparare:

Se încălzește uleiul într-o oală de supă. Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul.

Supa de dovleac cu patrunjel

Sotati 3 minute. Adăugați 2 cesti de apă, lapte, sare, fulgi de ardei roșu, dovleac, patrunjel și lemongrass si aduceți la fierbere.

Supa de dovleac cu patrunjel

Acoperiți și reduceți focul la mediu. Lăsați să fiarba 15-20 de minute.

Supa de dovleac cu patrunjel

Procesati la blender.

Serviti supa calda cu patrunjel.

Supa de dovleac cu patrunjel

Supa de dovleac cu patrunjel

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de vita cu dovleac

Supa de vita cu dovleac

Supa de vita cu dovleac din: vita, sare, piper, morcovi, ceapa, telina, cartofi dulci, dovleac, apa, supa de vita, usturoi, ulei de masline, cimbru, ardei gras, patrunjel, praf, ienibahar. Ingrediente: 2 kg carne de vita cu os 1/2 lingurita sare 1/4 linguriță piper negru 2 morcovi 1 ceapa 2 tulpini de telina 2 cartofi dulci […]

 

Supa de dovleac cu curry

Supa de dovleac cu curry

Supa de dovleac cu curry din: dovleac, lapte de cocos, pasta de curry, usturoi, ghimbir, coriandru, lemongrass, ardei iute, ceapa verde, arahide. Ingrediente:  4 cani dovleac copt 1 cutie lapte de nucă de cocos 1 lingurita pasta de curry 1 lingură de usturoi, tocat 1 lingura de ghimbir, tocat 1 lingura coriandru, tocat ½ lingurita […]

 

Supă Cremă de Loboda

Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.