Ceai Genmaicha: Istorie, Producție și Beneficii – Ceaiul Genmaicha este un ceai verde japonez unic, cunoscut pentru amestecul său distinctiv de frunze de ceai și orez prăjit. Acest ceai are o istorie bogată și oferă o combinație de arome care îl fac popular atât în Japonia, cât și în întreaga lume. Istoria Ceaiului Genmaicha Ceaiul […]
Reteta zilei: Supa de dovleac
PrinteazaSupa de dovleac din: dovleac, cartofi, lapte, supa de pui, unt nesarat, smantana si zahar.
Ingrediente:
- 840g dovleac (decojit și taiat cuburi)
- 150g cartofi
- 250ml lapte
- 1,3 litri de supa de pui sau de legume
- 20g unt nesarat
- smantana
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare:
Puneti supa, untul, laptele și zaharul intr-o tigaie mare, se condimenteaza cu sare și piper și lasa la fiert.
Adaugati cartofii si gatiti timp de 5 minute, apoi se adauga dovleacul tocat și se fierbe timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Dati legumele la blender, apoi amestecati cu supa pana la omogenizare. Reincalziti supa, mai adaugati dupa gust sare si piper, garnisiti cu smantana si serviti.
Supa de dovleac
Pofta buna!
Scoici cu Sos de Smantana si Ciuperci
Scoici cu Sos de Smantana si Ciuperci: sunt o sursa excelenta de proteine de inalta calitate, esentiale pentru repararea si dezvoltarea muschilor. Scoicile sunt bogate in zinc, care sprijina functia imunitara, si seleniu, care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Ciupercile adauga fibre, vitamine din complexul B si minerale precum seleniul, care contribuie la sanatatea generala […]
E buna macar de ceva? Arata cam ….