Supa Crema de Conopida cu Branza Roquefort – Conopida, bogata in nutrienti esentiali, combinata cu branza Roquefort, ofera un gust unic si sofisticat. Ingrediente 1 capatana de conopida – Conopida este bogata in vitamine si minerale, fiind o sursa excelenta de vitamina C, vitamina K si folat. 200 g de branza Roquefort – Branza Roquefort […]
Reteta zilei: Supa de fasole cu bacon
PrinteazaSupa de fasole cu bacon din: fasole, bacon, usturoi, ceapa, morcovi, telina, cartofi, supa de pui, sos de rosii, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg fasole
- 180gr bacon
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 3 tulpini de telina
- 1 kg cartofi
- 6 cani supa de pui
- 240gr sos de rosii
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Inmuiati fasolea peste noapte in apa rece.
Se taie baconul si gatiti intr-o oala la foc mediu până când se rumeneste.
Scoateți bacon pe prosoape de hârtie și se scurge cea mai mare parte din grasime.
Între timp, tocati ceapa și usturoiul. Curatati si feliati morcovii, feliati telina.
Gatiti ceapa, usturoiul, morcovii, telina in oala in care ati gatit baconul aproximativ 5 minute.
Între timp, curatati cartofii, taiati cuburi. Scurgeti fasolea înmuiata.
Adaugati cartofii tocati, fasole și supa de pui.
Acoperiti vasul și aduceti la fierbere. Reduceti focil si lasati sa fiarba timp de o oră.
Pasati supa la blender. Pastrati cateva boabe de fasole intregi. Incalziti supa din nou.
Adăugați sosul de rosii si bacon. Se amestecă și gatiti cateva minute. Dupa gust, adaugati sare si piper.
Serviti imediat.
Supa de fasole cu bacon
Pofta buna!
Supă Miso cu Edamame. Această supă tradițională japoneză, îmbogățită cu edamame pline de proteine, este ideală pentru zilele când îți dorești o masă ușoară, dar nutritivă. Supa miso nu doar că este simplu de preparat, dar și extrem de benefică pentru sănătate, datorită ingredientelor sale naturale și bogate în nutrienți. Ingrediente necesare pentru 4 porții […]
Ce pofta mi-ai facut de o ciorba de fasole in paine 🙂 aia e cea mai buna