Reteta zilei: Supa de fasole cu ciolan afumat

Printeaza

Supa de fasole cu ciolan afumat din: ulei de masline, ceapa, ardei gras verde, telina, supa de pui, fasole uscata, ciolan afumat, dafin, sare, piper, piper cayenne, boia dulce, boia iute, praf de ceapa, oregano, cimbru.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa , cuburi
  • 1 ardei gras verde, cuburi
  • 1 tulpina de telina, cuburi
  • 4-5 catei de usturoi, tocat
  • 2 l supa de pui
  • 1 kg fasole uscata
  • 2 bucati ciolan afumat
  • 2 frunze de dafin
  • 3/4 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita boia de ardei iute
  • 1/4 lingurita praf de ceapa
  • 1/4 lingurita oregano
  • 1/4 lingurita de cimbru

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de masline intr-o oala,  se adauga ceapa, ardei si telina.

Gatiti pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 4-5 minute. adauga usturoiul si gatiti timp de 1 minut.

Adaugati supa de pui, fasole si ciolanul afumat.

Adaugati frunzele de dafin, sare, piper negru si cayenne ),boiaua iute si dulce, praf de ceapa, oregano si cimbru. aduce la fierbere.

Reduceti focul la mic, se acopera si se fierbe timp de 2 1/ 2 – 3 ore, amestecand ocazional.

Scoateti ciolanul, indepartati carnea de pe os, maruntiti, adaugati inapoi carnea in oala, mai lasati sa fiarba cateva minute, apoi serviti.

 

Supa de fasole cu ciolan afumat

Supa de fasole cu ciolan afumat

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • currentcpi

2 comentarii

  1. Imi place supa de fasole 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.