Reteta zilei: Supa de fasole cu rosii si ardei iute

Printeaza

Supa de fasole cu rosii si ardei iute din: carne tocata de vita, ceapa, fasole, fasole neagra, porumb, rosii, masline, condimente, supa de pui, chipsuri de porumb, smantana, branza, ceapa verde, ardei iute.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cani ceapa, cuburi
  • 2 cutii de fasole
  • 1 cutie fasole neagra
  • 1 cutie porumb
  • 1 cutie rosii cu chili
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 cutie rosii cu ardei iute
  • 2 cutii cutii de ardei iute verde, cuburi
  • 1 cutie masline negre, feliate
  • 1/2 ceasca masline verzi, feliate
  • 1 pachet condimente pentru taco sau un mix de condimente dupa preferinta
  • 2-4 cani supa de pui
  • Chips-uri de porumb, pentru servire
  • smantana, pentru servire
  • Branza rasa, pentrus ervire
  • ceapa verde, tocat, pentru servire
  • ardei iuti murati, pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-o oala adaugati carnea de vita si ceapa si rumeniti bine. Se scurge excesul de grasime.

Supa_de_fasole_cu_rosii_si_ardei iute_03

Se adauga fasolea, porumbul, rosiile, ardei iute verde, masline negre, masline verzi, supa de pui, condimente si se fierbe aproximativ 1 ora la foc mic.

Supa_de_fasole_cu_rosii_si_ardei iute_04

Pentru a servi, foloseste ingrediente preferate.

Supa_de_fasole_cu_rosii_si_ardei iute_07

Supa de fasole cu rosii si ardei iute

Supa_de_fasole_cu_rosii_si_ardei iute_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Salată de Castraveți cu Semințe de Rodie și Feta

Salată de Castraveți cu Semințe de Rodie și Feta din: castraveti, branza feta, seminte de rodie, ulei, otet, menta, sare, piper. Această rețetă de salată este perfectă pentru zilele calde de vară sau ca un acompaniament rafinat pentru orice masă. Dressingul de ulei de măsline și oțet balsamic adaugă o notă de profunzime, iar menta […]

Carpaccio de Țelină cu Parmezan și Ulei de Trufe

Carpaccio de Țelină cu Parmezan și Ulei de Trufe din: telina, parmezan, ulei de trufe, suc de lamaie, sare, rucola. Acest fel de mâncare aduce în prim-plan prospețimea țelinei, combinată armonios cu bogăția parmezanului și aroma profundă a uleiului de trufe. Simplu de pregătit, dar sofisticat în prezentare și gust, carpaccio de țelină este perfect […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.