Pulled Pork Dulce-Picant din: carne de porc, zahar brun, paprika, chili, sare, ghimbir, miere, ananas. Descoperă variație dulce-picantă a clasicului american. Această rețetă combină dulceața cu iuțeala pentru a crea un gust unic, ideal pentru iubitorii de aventuri culinare. Perfectă pentru prânzuri memorabile sau petreceri în aer liber. Reteta Pulled Pork Dulce-Picant Ingrediente: 2 kg […]
Reteta zilei: Supa de fasole uscata cu parmezan
PrinteazaSupa de fasole uscata cu parmezan din: fasole uscata, carnati, ulei, ceapa, usturoi, supa de pui, rosii, dafin, cimbru, rozmarin, sare, piper, salata creata, parmezan.
Poate te intereseaza si Supa de coaste cu orz
Ingrediente:
- 2 cesti fasole uscata, inmuiata peste noapte
- 500gr cârnați, doar carnea
- 1 lingura ulei de masline
- ceapa, tocata
- catei de usturoi, tocat
- 6 cesti supa de pui
- 1 cutie rosii cubulete
- 3 frunze de dafin
- ¾ linguriță cimbru uscat
- ¾ lingurita rozmarin uscat
- 1 lingurita sare
- ½ lingurita piper negru proaspat macinat
- 1 salata creata, tocata
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Într-o oală, rumeniti carnea de carnati, adaugati uleiul de măsline și ceapa și gatiti 5-7 minute.
Adăugați usturoiul si gatiti pentru un alt minut.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția salatei.
Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Adaugati salata și se fierbe timp de 10 minute. Adăugați sare și piper, după gust.
Serviti cu parmezan proaspat ras.
Supa de fasole uscata cu parmezan
Pofta buna!