Supă de Pui cu Ginkgo Biloba: O Rețetă Inedită pentru Sănătatea ta din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, ciuperci, ginkgo biloba, supa de pui, apa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 2 piepturi de pui, tăiate cubulețe 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 2 teline, tăiate […]
Reteta zilei: Supa cu fidea de orez si pasta de curry
PrinteazaSupa cu fidea de orez si pasta de curry din: ulei usturoi, ghimbir, pasta de curry, cartof dulce, bok choy, supa de legume, lapte de cocos, sos de peste, zahar brun, fidea de orez, ceapa rosie, coriandru, sos sriracha.
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de ghimbir ras
- 2 linguri pasta de curry
- 1 cartof dulce
- 1 varza bok choy
- 4 cesti supa de legume
- 1 cutie lapte de cocos
- ½ lingura de sos de pește
- ½ lingura zahăr brun
- 150 gr fidea de orez
- ½ ceapa rosie
- 1 lime
- coriandru
- sos sriracha
Mod de preparare:
Spalati si tocati legumele.
Adaugati uleiul intr-o oală mare, împreună cu usturoi, ghimbir ras și pasta de curry.
Sotati timp de 1-2 minute.
Se adaugă cartofii cubulete si bok choy tocata fara partea verde, împreună cu supa.
Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul la mic și se fierbe timp de 5-7 minute.
Intre timp, aduceti o cratita cu apa la firt si gatiti pastele de orez al dente, 2-3 minute.
Se scurg într-o strecurătoare și se pastreaza deoparte.
Se adaugă laptele de cocos, sos de pește și zahăr brun. Se amesteca și asezonati.
Se adaugă restul de bok choy și gatiti 1 minut.
Pentru a servi, se împarte fideaua de orez în patru boluri, se adauga supa, apoi garnisiti cu ceapa rosie, coriandru, felii de lime si sos sriracha.
Supa cu fidea de orez si pasta de curry
Pofta buna!
Pofta buna!
Cam multe prin supa asta, cam mare amestecatura