Reteta zilei: Supa de legume cu carnati si busuioc

Printeaza

Supa de legume cu carnati si busuioc: carnati, ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecel, supa de pui, rosii, oregano, busuioc, paste integrale, parmezan.

Supa de legume cu carnati si busuioc

 

Ingrediente:

  • 4-5 carnati, feliati
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura usturoi zdrobit
  • 2 cesti dovlecel, cuburi
  • 6 cani supa de pui
  • 3 cesti rosii cubulete cu suc
  • 1-2 cani de apa
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 1 cana paste integrale
  • 3 linguri busuioc proaspat, tocat
  • parmezan ras pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si apoi adaugati carnatii feliati.

Gatiti pe ambele parti cate 5-6 minute, apoi scoateti din tigaie.

Supa de legume cu carnati si busuioc

Combinati supa de pui, rosiile, oregano, busuioc si lasati la fiert la foc mic.

Adaugati carnatii cand incepe sa clocoteasca.

Supa de legume cu carnati si busuioc

Puneti ceapa in tigaie si gatiti 3-4 minute.

Adaugati usturoiul tocat si se prajesc 1-2 minute.

Adaugati ceapa si usturoiul in oala cu supa. Fierbeti aproximativ 30 de minute.

Supa de legume cu carnati si busuioc

Se adauga dovleceii si se fierbe inca 15 minute.

Adaugati pastele si fierbeti inca 15 minute.

Se incorporeaza busuioc proaspat, se mai fierbe 5 minute si se serveste imediat cu parmezan proaspat ras.

Supa de legume cu carnati si busuioc

Supa de legume cu carnati si busuioc

Supa de legume cu carnati si busuioc

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place s:

 

retete

Supa de legume – reteta simpla de post

Supa de legume din: morcovi, pastarnac, telina, ceapa, praz, usturoi, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, piper boabe, parpika, turmeric, sare, apa.   Ingrediente: 3 morcovi, taiati bucati 2 radacini pastarnac, taiat bucati 2 radacini telina, taiata cuburi 1 ceapa, taiata in bucati 3 fire praz, taiat bucati 4 catei de usturoi, zdrobit 1 legatura mica […]

retete

Supă de legume coapte

Supă de legume coapte din: supa vegetala, cartofi dulci, ardei grasi, radacina de ghimbir, telina si ulei de masline. Ingrediente: 2  căni de supă vegetală strecurată 1  cană de cartofi dulci (portocalii) tăiaţi cubuleţe 1  cană de cartofi tăiaţi cubuleţe ½ cană de ardei graşi, tăiaţi cubuleţe 1 lingură de rădăcină de ghimbir, dată pe […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.