Supa de legume din: morcovi, pastarnac, telina, ceapa, praz, usturoi, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, piper boabe, parpika, turmeric, sare, apa. Ingrediente: 3 morcovi, taiati bucati 2 radacini pastarnac, taiat bucati 2 radacini telina, taiata cuburi 1 ceapa, taiata in bucati 3 fire praz, taiat bucati 4 catei de usturoi, zdrobit 1 legatura mica […]
Reteta zilei: Supa de legume cu carnati si busuioc
PrinteazaSupa de legume cu carnati si busuioc: carnati, ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecel, supa de pui, rosii, oregano, busuioc, paste integrale, parmezan.
Ingrediente:
- 4-5 carnati, feliati
- 2-3 lingurite ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 lingura usturoi zdrobit
- 2 cesti dovlecel, cuburi
- 6 cani supa de pui
- 3 cesti rosii cubulete cu suc
- 1-2 cani de apa
- 2 lingurite oregano uscat
- 2 lingurite busuioc uscat
- 1 cana paste integrale
- 3 linguri busuioc proaspat, tocat
- parmezan ras pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si apoi adaugati carnatii feliati.
Gatiti pe ambele parti cate 5-6 minute, apoi scoateti din tigaie.
Combinati supa de pui, rosiile, oregano, busuioc si lasati la fiert la foc mic.
Adaugati carnatii cand incepe sa clocoteasca.
Puneti ceapa in tigaie si gatiti 3-4 minute.
Adaugati usturoiul tocat si se prajesc 1-2 minute.
Adaugati ceapa si usturoiul in oala cu supa. Fierbeti aproximativ 30 de minute.
Se adauga dovleceii si se fierbe inca 15 minute.
Adaugati pastele si fierbeti inca 15 minute.
Se incorporeaza busuioc proaspat, se mai fierbe 5 minute si se serveste imediat cu parmezan proaspat ras.
Supa de legume cu carnati si busuioc
Pofta buna!
poate iti place s:
Supă de legume coapte
Supă de legume coapte din: supa vegetala, cartofi dulci, ardei grasi, radacina de ghimbir, telina si ulei de masline. Ingrediente: 2 căni de supă vegetală strecurată 1 cană de cartofi dulci (portocalii) tăiaţi cubuleţe 1 cană de cartofi tăiaţi cubuleţe ½ cană de ardei graşi, tăiaţi cubuleţe 1 lingură de rădăcină de ghimbir, dată pe […]
Pofta buna!