Pulpa de porc cu sos de soia din: pulpa de porc, morcov, sos de soia, sare, piper, zahar, ceapa, alune, amidon, castraveti, ulei. Ingrediente: 300 g pulpă porc 1 morcov pastă ardei iute sos soia 1/2 cană supă de legume sare zahăr alune amidon castraveţi ceapă verde piper alb, măcinat ulei floarea soarelui, pentru prăjit […]
Reteta zilei: Supa de legume cu carne de porc
PrinteazaSupa de legume cu carne de porc din: porc, pastarnac, ridiche alba, ciuperci, tofu, ulei de susan, supa, pasta miso, ceapa verde, seminte de susan.
Ingrediente:
- 200g carne de porc
- 1 pastarnac
- 1 ridiche alba
- 4 ciuperci shiitake proaspete
- 200gr tofu
- ulei de susan, pentru prăjit
- 600ml supa
- 4 1/2 lingurite pasta miso
- 2 fire ceapa verde
- 1 lingurita seminte de susan
Mod de preparare:
Taiati carnea fasii apoi taiati cuburi. Pastrati deoparte.
Curatati si taiati pastarnacul felii. Procedati la fel cu ridichea.
Curatati si taiati ciupercile.
Se încălzește un pic ulei de susan intr-o tigaie. gatiti carnea de porc, apoi adăugați tofu și toate legumele cu excepția cepei verzi.
Dupa cateva minute adaugati supa.
Aduceti la fierbere, dati focul la mic si fierbeti 15 minute.
Puneți pasta miso într-un castron mic și se amestecă cu 4 linguri de supa fierbinte pentru a obtine o pastă fină.
Se incorporeaza o treime din miso în supă.
Se adaugă ceapa verde și se opreste focul.
Se serveste fierbinte, presarata cu seminte de susan.
Supa de legume cu carne de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de porc cu orez si legume
Friptura de porc cu orez si legume din: ulei, spata de porc, ceapa, usturoi, faina, rosii, vin, ardei, masline, busuioc, unt, sofran, orez, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 900 gr spată de porc dezosată, tăiată bucăţi o ceapă mare, tăiată rondele 2 căţei de usturoi o lingură făină 450 gr roşii, decojite […]
Pofta buna!