Reteta zilei: Supa de legume cu carne tocata

Printeaza

Supa de legume cu carne tocata din: ulei de masline, carnati, usturoi, ciuperci, rosii, supa de pui, paste, spanac baby, lamaie, patrunjel, parmezan.

 

Poate te intereseaza si Supa de legume cu patrunjel si busuioc

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 carnati, coaja indepartata
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 240gr ciuperci, feliate
  • 1 cutie rosii
  • 4 cesti supa de pui
  • 1 ceasca paste
  • 150gr spanac baby
  • 1 lamaie
  • patrunjel proaspat si parmezan, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Incalziti ulei de măsline intr-o oala la foc mediu, adăugați cârnații și rumeniti.

Adaugati ciupercile si un mic varf de cutit de sare.

Gatiti cateva minute.

Adăugați usturoiul și căliți alte 30 de secunde.

Adaugati roșii, supa si paste.

Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe la foc mediu-scăzut timp de aproximativ 20 de minute.

Se incorporeaza spanacul și se aduaga suc de lamaie.

Fierbeti la foc mic inca 5 minute.

Garnisiti cu parmezan proaspăt și pătrunjel si serviti.

 

Supa de legume cu carne tocata

Supa_de_legume_cu_carne_tocata_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Supa de legume cu pesto

Supa de legume cu pesto din: ulei de masline, praz, usturoi, ceapa, cartofi, morcovi, dafin, seminte de fenicul, cimbru, supa de pui, rosii, fasole, dovlecei, sos pesto. Ingrediente:  2 linguri de ulei de măsline 2 fire praz feliat 2 catei de usturoi, feliat 1 ceapa, tocata 2 cartofi, cuburi 2 morcovi feliati 2 frunze de […]

 

Supa de legume cu sos de soia

Supa de legume cu sos de soia din: ghimbir, usturoi, ceapa, ardei iute, morcov, varza, fasole, sos de soia, otet, sare, piper, zahar, ulei, malai, apa. Ingrediente:  1 lingura ghimbir 1 lingura usturoi 2 lingurite ceapa 2 lingurite ardei iute 1 lingura morcov 2 linguri varza 1 lingura fasole 1 lingurita sos de soia 2 […]

 

Supa de legume cu sos de rosii

Supa de legume cu sos de rosii din: praz, morcov, patrunjel, rosii, ardei, cartofi, ulei, sare, piper. Ingrediente: un fir praz un morcov o rădăcină pătrunjel 4 roşii în bulion 3 cartofi un ardei gras 250 ml suc de roşii 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Prazul tăiat rondele se pune la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.