Reteta zilei: Supa de legume cu pancetta si paste

Printeaza

Supa de legume cu pancetta si paste din: supa de pui, apa, ulei de masline, ceapa, pancetta, cartofi, morcovi, parmezan, sare, piper, paste, rosii.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 6 1/2 cani supa de pui
  • 1 cană cu apă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 270gr pancetta, cuburi
  • 400gr cartofi, cuburi
  • 1 morcov, cuburi
  • 1 bucata parmezan
  • sare și piper
  • 240gr paste
  • 1 cană rosii, maruntite
  • parmezan ras, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Aduceti supa si apa la fierbere într-o oală mare. Se încălzește uleiul într-o cratiță la foc mediu.

Gatiti ceapa aproximativ 5 minute.

Adaugati pancetta și sotati timp de 3 minute, amestecand des cu lingura de lemn.

Adaugati cartofii și morcovii și fierbeti, amestecand ocazional, timp de 2 minute.

Se incorporeaza in oala cu lichid, se adauga parmezan și se aduce la fierbere.

Reduceti focul și se fierbe ușor, neacoperit, timp de 20 minute, amestecand ocazional.

Aduceti o oală mare de apă sărată la fiert. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet si se pastreaza deoparte.

Adaugati rosiile tocate si sucul, asezonati supa cu sare si piper, dupa gust.

Impartiti pastele in boluri individuale și adaugati supa. Presarati parmezan si serviti.

 

Supa de legume cu pancetta si paste

Supa_de_legume_cu_pancetta_si_paste_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Pai ori e supa de legume, ori pui si kaizer in ea sau …ma rog …sunculita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.