Supă de Pui cu Lemongrass și Lapte de Cocos: O Incursiune în Bucătăria Thailandeză din: piept de pui, lapte de cocos, lemongrass, supa de pui, ciuperci, ardei iute, sos de peste, suc de lamaie verde, zahar brun, coriandru, sare, piper. Pentru iubitorii de arome exotice și experiențe culinare unice, supa de pui cu lemongrass și […]
Reteta zilei: Supa de legume cu parmezan
PrinteazaSupa de legume cu parmezan din: ulei de masline, praz, morcov, usturoi, sare, supa de pui, fasole pastai, orz, sparanghel, coaja de lamaie, suc de lamaie, piper, patrunjel, parmezan.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 fire praz, tocat
- 1 cană morcov tocat
- 2 catei de usturoi
- sare
- 6½ cani supa de pui
- 1 cana fasole pastai
- ¾ cană orz
- ½ buchet sparanghel, tăiate în bucăți
- 1 lingurita coaja de lamaie
- sucul de la 1 lamaie
- piper
- 2 linguri patrunjel tocat
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline intr-o oala, adăugați prazul, morcovii, usturoiul și un vârf de cuțit de sare.
Fierbeti timp de 5-6 minute. Adaugati supa de pui și se fierbe timp de 10 minute.
Între timp, pregătiti fasolea. Desfaceti din pastai, spalati, opariti si pastrati deoparte.
Aduceți supa la fiert și se incorporeaza orz. Gatiti timp de 7 minute, apoi se adauga sparanghelul si fasolea.
Dati focul la mic si fierbeti timp de 3 minute. Se adauga coaja de lamaie, suc de lamaie si patrunjel.
Adaugati piper și se fierbe inca 1-2 minute.
Gustati si asezaonati, dupa gust. Serviti supa cu parmezan si patrunjel.
Supa de legume cu parmezan
Pofta buna!
Supă Cremoasă de Hrișcă și Legume
Supă Cremoasă de Hrișcă și Legume din: hrisca, morcovi, telina, ceapa, usturoi, supa, cartofi, ulei, sare, piper, rozmarin, patrunjel. Descoperă o rețetă de supă care îmbină tradiția cu nutriția. Acest preparat nu doar că îți va încălzi sufletul în zilele reci, dar îți va oferi și un boost de energie și nutrienți esențiali. Hrișca, un […]
Pofta buna!
Arata bine supa, imi place mult!